Gãzduire DNS (DNS hosting)

Comandã ACUM serviciul de gãzduire DNS.

Dacã aveti un domeniu înregistrat prin alt furnizor de servicii de înregistrare domenii Internet sau un domeniu pentru care noi nu vã oferim DNS gratuit, vã oferim serviciul de gãzduire DNS, care vã pune la dispozitie un panou de control prin care vã configurati singur înregistrãrile in DNS.
DNS este serviciul prin care se asociazã unui nume de site, de exemplu www.numeletau.ro sau www.numeletau.eu, adresa IP pe care ai obtinut-o de la furnizorul de servicii Internet.

Gãzduirea DNS se face pe urmãtoarele nameservere:
DNS1.NAME-SERVICES.COM
DNS2.NAME-SERVICES.COM
DNS3.NAME-SERVICES.COM
DNS4.NAME-SERVICES.COM
DNS5.NAME-SERVICES.COM

Cele cinci nameservere sunt instalate la partenerul nostru din SUA si asigurã capacitate mare de comunicatie si fiabilitate ridicatã în functionare, fiind instalate în locatii diferite.
Dupã comandarea serviciului de gãzduire DNS, adãugati nameserverele de mai sus la domeniul dvs.

Panoul de control este accesibil la https://access.enom.com/, unde puteti sa adaugati singur înregistrãri DNS de tip A, MX, CNAME, redirectare pagina web (URL redirect) etc.
Înregistrãrile adãugate devin active în circa o orã.
Accesul la panoul de control se face pe bazã de parolã, pe care o definiti atunci când comandati serviciul de gãzduire DNS.

Comandã ACUM serviciul de gãzduire DNS.


Plata online, prin card bancar,
a facturilor proforma emise de Internet Domreg SRL
Visa card, mastercard Visa Electron card Maestro card

Logo Eurid     logous     logo tucows secure seal Securizat cu RAPIDSSL                               Internet Domreg SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 10665.
Copyright © 2000-2020 INTERNET DOMREG SRL, All rights reserved.